XLFS-1
XLFS-3
XLFS-2

Napa PILIH KAMI?

Mitra strategis kanggo bisnis aksesoris sampeyan

Babagan Kita

Didirikan ing kutha Hangzhou sing apik ing taun 2011, Hangzhou Xingliao Accessories Co., Ltd. minangka pemasok profesional aksesoris mode paling anyar, kalebu topi baseball / topi, syal, sarung tangan, tas, kaos kaki lan sabuk lsp.

Kita wis nggawe kemitraan sing stabil karo akeh pengecer / importir kaya jins PEPCO, LPP, JULA, Guess, Inditex & Pepe lsp., Wiwit saka merek mewah sing mbutuhake produk sing apik kanggo merek fashion kanthi rega sing kompetitif banget lan produk berkualitas.

PRODUK FITUR