Urip warna-warni

fasfaboutimg (1)

Mitra strategis kanggo bisnis aksesoris sampeyan

Didirikan ing kutha Hangzhou sing apik ing taun 2011, Hangzhou Xingliao Accessories Co., Ltd. minangka pemasok profesional aksesoris mode paling anyar, kalebu topi baseball / topi, syal, sarung tangan, tas, kaos kaki lan sabuk lsp.

Kita duwe pabrik dhewe ing Hangzhou, lan kita duwe luwih saka 30 pabrik koperasi ing saindenging China. Pabrik kita yaiku BSCI, SEDEX sing wis diaudit, lan uga duwe lisensi DISNEY lan NBCU. Kanthi kantor pusat ing pusat kutha Hangzhou, kita uga duwe kantor cabang ing Tonglu lan Guangdong, supaya bisa nglayani pelanggan kanthi apik lan njamin kabeh produksi kanthi tertib.

Saben taun, kita ngrancang lan ngembangake atusan produk anyar kanggo para pelanggan. Kita uga toko ing luar negeri kanggo entuk inspirasi kanggo pangembangan musim anyar, kalebu pola, warna, benang lan kain anyar, lan tren mode.

Uga, kita mesthi mikir lan nindakake riset ing pabrik, kepiye carane bisa mbayar biaya kanggo para pelanggan, kanthi tetep njaga kualitas lan desain sing padha. Kaya sing kita ngerteni, mode iki cepet banget, lan kita kudu maju kanthi cepet bebarengan karo para pelanggan.

fasfaboutimg (2)

Kita wis nggawe kemitraan sing stabil karo akeh pengecer / importir kaya PEPCO, C & A, NEW LOOK, HEMA, Myer, LPP, JULA, Guess, Inditex & Pepe jeans lan liya-liyane, mulai saka merek mewah sing mbutuhake produk sing apik kanggo mode cepet merek kanthi rega sing kompetitif banget lan produk berkualitas.

Kita duwe komitmen kanggo memenuhi macem-macem kabutuhan kanggo kabeh pelanggan kanthi tindakake kanthi cepet lan cepet ing ngrancang, manufaktur lan dagang, kanthi kualitas sing dijamin lan pengiriman wektu sing tepat.

Kanthi kapasitas produksi udakara 500.000 saben wulan, kita bisa ngatasi pesenan cilik MOQ 300 potong, uga pesenan gedhe kaya luwih saka 1 yuta potongan. Pelanggan ing saindenging jagad iki disambut hangat kanggo ngubungi kita kanggo diskusi lan kerja sama. Kita ngupayakake kanthi maksimal kanggo ngasilake asil sing apik kanggo kabeh pelanggan.