Urip warna-warni

Topi Disney Mickey khusus bocah

Katrangan singkat:

Disney Mickey bordir poliester twill limang panel desain kustom kualitas tinggi musim semi bayi topi bayi.


  • Papan Asal: Zhejiang, China
  • Gaya panel: Tutup 5-Panel
  • Ukuran: 52-56cm, plastik gesper 7 bolongan
  • Materia: 100% poliester
  • MOQ: 800 pcs-1000 pcs
  • Packing: 10-12 pcs saben polybag utama / 100-120 pcs per karton induk
  • Info Pengiriman: 60x40x30
  • GW lan NW: 8/6 kg
  • Jangka wektu pambayaran: T / T utawa L / C
  • Tanggal pangiriman: udakara 50 dina sawise konfirmasi
  • Wektu sampling: udakara 7-10 dina
  • Istilah rega: Pelabuhan FOB utawa CIF China
  • Lisensi: Disney
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Disney Mickey bordir poliester twill limang panel desain kustom kualitas tinggi musim semi bayi topi bayi.

    Digawe saka akrilik 100% lan warna iku melange abu-abu, bobote 57,3 g, cocog kanggo umur 0 nganti 2 taun, kita uga bisa ngatur miturut ukuran lan warna. Bordir katon apik banget lan abu-abu plastik gesper rong bolongan, lan lapisan jero abu-abu. Gandheng duwe papat jahitan.

    Pabrik kita lulus audit Disney lan NBCU, lan dadi pemasok resmi Disney lan NBCU.

    Minangka merek kondhang sing nyedhiyakake sandhangan lan aksesoris sing aman lan andal, Disney duwe syarat sing cukup kanggo para panyedhiya. Pabrik kita uga duwe audit BSCI utawa SMETA, supaya produksi massal bisa memenuhi persyaratane para pelanggan.

    Kajaba iku, kita nggawe bahan anyar, kayata poliester daur ulang lan bahan ramah lingkungan liyane. Kita uga duwe sertifikat GRS lan OEKO-TEX 100.

    Amarga dhukungan sing apik banget, macem-macem barang dagangan berkualitas tinggi, biaya agresif lan pangiriman efisien, kita seneng jenenge apik banget ing antarane para klien. Kita minangka perusahaan sing energik kanthi pasar sing wiyar kanggo Jual Pabrik Topi Ember Cotton China Bakal Percetakan Lengkap, kesenengan Pelanggan minangka tujuan utama. Sambutan sampeyan kanggo nggawe hubungan bisnis karo kita. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.

    Quality First, lan Supreme Client minangka pandhuan kanggo ngirim pitulungan paling apik kanggo para pembeli. Dina iki, kita wis nyoba sing paling gedhe kanggo dadi eksportir ideal ing njero lapangan kanggo nggayuh konsumen sing dibutuhake kanggo Desain Model China 3D Desain Profesional Pabrik Baseball Mickey Cap Gift Cap Fama Produsen Audit, Muga-muga bisa nyedhiyakake sampeyan lan organisasi kanthi wiwitan sing unggul. Yen ana apa-apa sing bakal ditindakake kanggo cocog karo kabutuhan sampeyan, mula kita bakal luwih seneng. Sugeng rawuh ing fasilitas manufaktur kanggo dideleng.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    PRODUK Gandhengane