Urip warna-warni

Ransel Laptop

Katrangan singkat:

Ransel Laptop, Anti-Maling Gaya Daypack Kasual Gaya nganggo Tali Bagasi & Pelabuhan Pengisian USB, Tas Sekolah Sekolah Bisnis Camellia Travel kanggo Wanita Wanita


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Laptop Ransel, Antipack Maling Day Anti-Maling Gaya Kasual Daypack Tas kanthi Tali Bagasi & USB Charging Port, Tas Sekolah Sekolah Bisnis Bisnis Camellia Travel kanggo Wanita Wanita

Pabrik kita lulus audit Disney lan NBCU, lan dadi pemasok resmi Disney lan NBCU.

Minangka merek kondhang sing nyedhiyakake sandhangan lan aksesoris sing aman lan andal, Disney duwe syarat sing cukup kanggo para panyedhiya. Pabrik kita uga duwe audit BSCI utawa SMETA, supaya produksi massal bisa memenuhi persyaratane para pelanggan. 

Kajaba iku, kita nggawe bahan anyar, kayata poliester daur ulang lan bahan ramah lingkungan liyane. Kita uga duwe sertifikat GRS lan OEKO-TEX 100.

Hangzhou Xingliao Accessories Co, Ltd minangka salah sawijining pemasok aksesoris fashion sing andal saka Hangzhou, China. Kita nggawe macem-macem jinis aksesoris mode, kayata syal rajutan musim salju, syal rajutan, syal wulu, topi beanie rajutan musim dingin, topi perangkap, topi bocah tukang roti, topi tutup kuping, sarung tangan rajutan musim salju, sarung tangan ski, sarung tangan pu lan kulit topi musim panas, topi jerami, topi bisbol, topi ember, syal musim semi musim semi, syal cetak, syal katun, syal poliester voile, syal viscose, syal linen, lan kabeh jinis tas, tas ransel lan kaos kaki.

Kita nggunakake macem-macem bahan lan benang kanggo nggawe produk sing apik, kayata katun, akrilik, poliester, viscose, nilon, pu, kulit asli, wol, sutra lan kasmir lsp.

Kanthi pabrik sing wis diaudit lan tim sales sing wis berpengalaman, kita wis nggawe kemitraan sing stabil karo akeh pengecer / importir kaya PEPCO, New Look, Guess, Inditex, jeans Pepe, LPP lan 7 & i, lsp wiwit saka merek mewah sing mbutuhake produk sing apik supaya cepet merek fashion kanthi rega sing kompetitif banget.

Sugeng Rawuh milih Hangzhou Xingliao, kita njamin manawa musim semi musim panas wis lulus sertifikasi kualitas ketat, dadi sampeyan bisa nggunakake kanthi yakin, matur nuwun


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    PRODUK Gandhengane