Urip warna-warni

  • 36 Upaya Pembangunan Berkelanjutan saka Industri Mode ing wulan April 2021

    Ing wulan April, industri mode terus ngupayakake upaya pembangunan berkelanjutan, utamane merek sepatu olahraga, kayata Adidas, Asics, Pak Porter lan merek liyane. Nalika ngusulake ngusulake bahan inovatif, dheweke uga nyoba sing paling apik. Materi inovatif kasebut gampang digunakake ing lingkungan ....
    Waca liyane
  • Gen Z entuk pangembangan berkelanjutan ing keseimbangan TikTok #Thrifthaul lan Fast Fashion #Sheinhaul

    Apa kita nyekseni revolusi mode berkelanjutan? Nom-noman lan remaja sing ngerti geo sibuk nggoleki teknik mode sajrone pandemi supaya lingkungane katon modis lan modis. Dheweke ngrewangi ningkatake platform adol sandhangan maneh (kayata Vinted lan Depop) lan ...
    Waca liyane
  • Fashion Mode

    Ora ana sing kaya klambi anyar, ta? Inggris mesthi tresna marang dheweke. Miturut laporan Komite Audit Lingkungan (EAC), Inggris saiki nganggo klambi kaping lima luwih akeh tinimbang ing taun 1980an. Iku luwih akeh tinimbang negara liya ing Eropa lan udakara udakara 26.7kgs saben ...
    Waca liyane
  • Panyedhiya resmi Disney lan NBCU

    Sawise kerja keras lan persiyapan terus-terusan, pabrik kita lolos audit Disney lan NBCU wulan Mei, 2019, kanthi FAMA sing valid, kita dadi pemasok resmi Disney, uga NBCU. Minangka merek kondhang sing nyedhiyakake sandhangan lan aksesoris sing aman lan andal, Disney lan NBCU duwe syarat sing dhuwur ...
    Waca liyane
  • Ekologi daur ulang efektif mode

    Taun kepungkur, H&M ngluncurake produk mode "tutup loop" pertama, sing digawe saka klambi daur ulang. Perusahaan kasebut uga target kanggo nambah produksi sandhangan kaya 300 persen ing pungkasan taun iki. Nalika 95 persen klambi sing dibuwang bisa ...
    Waca liyane