Sarung Tangan Tanpa Jari Rajut Musim Dingin

Katrangan singkat:

Musim Dingin Rajutan Sarung Tangan Tanpa Jari Isolasi Termal Convertible Sarung Tangan Penutup Flap untuk Pria Wanita 50% Wol, 50% Poliester Hook dan Loop penutupan


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Musim Dingin Rajutan Sarung Tangan Tanpa Jari Isolasi Termal Convertible Sarung Tangan Penutup Flap untuk Pria Wanita 50% Wol, 50% Poliester Hook dan Loop penutupan

Pabrik kita lulus audit Disney lan NBCU, lan dadi pemasok resmi Disney lan NBCU.

Minangka merek kondhang sing nyedhiyakake sandhangan lan aksesoris sing aman lan dipercaya, Disney nduweni syarat sing dhuwur kanggo panyedhiya.Pabrik kita uga duwe audit BSCI utawa SMETA, kanggo mesthekake produksi akeh kita nyukupi syarat pelanggan.

Uga, kita ngembangake bahan anyar, kayata poliester daur ulang lan bahan ramah lingkungan liyane.Kita uga duwe sertifikat GRS lan OEKO-TEX 100.

Hangzhou Xingliao Accessories Co., Ltd minangka salah sawijining supplier aksesoris fashion sing dipercaya lan terkemuka saka Hangzhou, China.Kita nggawe macem-macem aksesoris fashion, kayata selendang tenunan musim dingin, selendang rajutan, selendang wulu, topi rajutan musim dingin, topi trapper, topi baker boy, topi tutup kuping, sarung tangan rajutan musim dingin lan sarung tangan, sarung tangan ski, sarung tangan pu lan kulit, topi musim semi musim panas, topi jerami, topi baseball, topi ember, selendang musim semi musim panas, selendang cetak, selendang katun, selendang poliester, selendang viscose, selendang linen, lan kabeh jinis tas, ransel lan kaos kaki.

Kita nggunakake macem-macem bahan lan benang kanggo nggawe produk sing apik, kayata katun, akrilik, poliester, viscose, nilon, pu, kulit asli, wol, sutra lan kasmir, lsp.

Kanthi pabrik sing diaudit lan tim sales sing berpengalaman, kita wis nggawe kemitraan sing stabil karo akeh pengecer / importir kaya PEPCO, New Look, Guess, Inditex, jins Pepe, LPP lan 7&i, lan sapiturute wiwit saka merek kelas atas sing mbutuhake produk sing apik banget nganti cepet. merek fashion karo prices arang banget competitive.

Sugeng rawuh kanggo milih Hangzhou Xingliao, kita njamin yen tutup musim semi musim panas wis lulus sertifikasi kualitas sing ketat, supaya sampeyan bisa nggunakake kanthi yakin, matur nuwun


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    PRODUK RELATED