Syal Belang Fashion Wanita

Katrangan singkat:

Diskon Biasa China 2020 Gaya Wanita Mode 100% Syal Kasmir Persegi kanthi Fringe Bulu Mata sing Apik


  • Papan Asal: Zhejiang, China
  • Jenis Kelamin: Unisex
  • Komposisi: 100% poliester
  • Ukuran: 180x40 + 12cm
  • MOQ: 1000 pcs
  • Packing: polybag individu / 30 pcs saben karton induk
  • Info Pengiriman: 60x40x30
  • GW lan NW: 9 / 7,5 kg
  • Bobot: 250g
  • Jangka wektu pambayaran: T / T utawa L / C
  • Tanggal pangiriman: udakara 50 dina sawise konfirmasi
  • Wektu sampling: udakara 7-10 dina
  • Istilah rega: Pelabuhan FOB utawa CIF China
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Syal Bergaris Fashion Wanita Rasane Klasik Musim Dingin Mewah Selendang Musim Dingin, CAHAYA Cahya lan KUALITAS TUNGGAL, syal iki alus, nyaman ing kulit

    Kita terus-terusan nglakokake semangat "Inovasi nggawa kemajuan, njamin subsistensi sing berkualitas banget, Kredit narik pembeli kanggo Desain Khusus kanggo China Fashion Winter Scarf Striped Long Muffler Wrap Shawl Popular 100% Acrylic Shawl / Poncho / Cape / Wrap / Scarf. Iki produk paling laris saka perusahaan kita. Werna syal kanthi saturasi tinggi nggawe sampeyan luwih semangat lan luwih anget. Sugeng rawuh kanthi seneng kabeh prospek sing dadi minat kanggo kontak karo kita kanggo rincian liyane.

    Desain Khusus kanggo rega Syal Akrilik China lan Selendang, macem-macem jinis barang kasedhiya kanggo sampeyan dhewe kanggo milih, sampeyan bisa blanja mandheg ing kene. Lan pesenan khusus bisa ditampa. Bisnis nyata yaiku supaya bisa menang, yen bisa, kita pengin menehi dhukungan luwih akeh kanggo para pelanggan. Sugeng rawuh kabeh panuku sing apik babagan rincian babagan dagangan karo kita !!

    Kita bisa negesake manawa ing babagan kualitas tinggi kaya ngono, kita dadi paling murah kanggo Produsen OEM Selendang Rajutan Belang Benang kanggo Pakaian Wanita, Jahitan Modis, Ngupayakake hard kanggo entuk prestasi sing ditemtokake kanthi kualitas paling dhuwur , kapercayan, integritas, lan pangerten lengkap babagan dinamika pasar.

    Produsen OEM China rajutan rega syal, sajrone pangembangan, perusahaan kami wis nggawe merek terkenal. Sampeyan uga misuwur dening para pelanggan. OEM lan ODM ditampa. Kita wis golek kerja sama.

     

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    PRODUK Gandhengane