Syal Selimut Plaid Wanita

Katrangan singkat:

wanita abu-abu pangkalan warna-warni mriksa anyaman syal nganggo pinggiran


  • Papan Asal: Zhejiang, China
  • Komposisi: Akrilik 100%
  • Ukuran: 180x70x10 cm
  • MOQ: 800 pcs-1000 pcs
  • Packing: 10-12 pcs saben polybag utama / 100-120 pcs per karton induk
  • Info Pengiriman: 60x40x30
  • GW lan NW: 11/9 kg
  • Bobot: 230g
  • Jangka wektu pambayaran: T / T utawa L / C
  • Tanggal pangiriman: udakara 50 dina sawise konfirmasi
  • Wektu sampling: udakara 7-10 dina
  • Istilah rega: Pelabuhan FOB utawa CIF China
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Womens Plaid Blanket Scarf Buffalo Winter Fall Klasik Tassel Infinity Wrap Shawl Tartan Scarf. Selimut kotak-kotak digawe saka kasmir akrilik berkualitas tinggi. Iki alus banget, nyenengake lan dadi anget

    Kita ngandelake pamikiran strategis, modernisasi terus-terusan ing kabeh bagean, kemajuan teknologi lan mesthine marang karyawan sing langsung melu sukses kanggo rega grosir China Woven Warm Polyester Shawl Plaid Square Scarf Oversized Blanket Scarf, Kita seneng banget para pedagang saka omah lan jaban rangkah kanggo nyambung karo kita lan nggawe romansa organisasi karo kita, lan kita bakal nindakake sing paling gedhe kanggo ngawula sampeyan.
    Harga grosir 2019 Syal Polyester China lan rega Selendang Plaid, Produk kami duwe reputasi apik kanggo kualitas, harga kompetitif lan pangiriman cepet ing pasar internasional. Saiki, kita kanthi tulus ngarep-arep bisa kerja sama karo luwih akeh pelanggan ing jaban rangkah adhedhasar bathi bebarengan.

    Kanthi teknologi lan fasilitas canggih, kontrol kualitas sing ketat, rega sing cukup, layanan sing unggul lan kerja sama sing raket karo para pelanggan, kita nyedhiyakake kanggo nyedhiyakake rega paling apik kanggo para pelanggan kanthi Rega Paling Murah Selendang Cashmere Shawl, Biasane duwe filsafat win-win, lan nggawe romansa kerjasama jangka panjang karo klien saka saindenging jagad. Kita yakin manawa dhasar kemajuane kanggo asil sing apik, skor kredit minangka gaya urip.
    Rega Selimut China Paling Murah lan rega Selendang Tipis, Saiki kita duwe luwih saka 100 karya ing pabrik kasebut, lan uga duwe tim kerja 15 wong lanang kanggo para pelanggan sadurunge lan sawise adol. Kualitas apik minangka faktor utama kanggo perusahaan supaya bisa beda karo para pesaing liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    PRODUK Gandhengane